I SKYGGEN AF UDGÅRDSØ af C. C. Thybro

(1 kundeanmeldelse)

250,00 kr.

Det er en alment kendt sandhed på Udgårdsø, at alle forsvinder før eller siden, og at ingen vil lede efter dig eller gøre noget, når det sker. Tværtimod.

 

Da en gruppe unge, amerikanske turister på spøgelsesjagt forsvinder på en lille ø i Kattegat, bliver Adam Winther – en mand, der efter sigende kan finde alt – sat på sagen.

Men det eneste, han finder, er et tabt kamera med en grynet optagelse.

Rosemarie Udgaard har altid drømt om at komme væk, men inden hun rejser, vil hun til bunds i mysteriet om øens forsvundne. Der er bare det problem, at ingen tør bryde tavsheden.

Mosemanden tager nemlig efter sigende dem, der stiller for mange spørgsmål, og gennem årene er øboerne blevet gode til at ignorere mørket, der har fortættet sig og ligger som tæt tåge om øen.

Omstændighederne får det umage par til at slå sig sammen om at løse mysteriet, men for hvert skridt, de kommer tættere på sandheden, træder skyggerne dem i hælene, og det bliver mere og mere usikkert, om de nogensinde vil komme af øen i live.

1 anmeldelse af I SKYGGEN AF UDGÅRDSØ af C. C. Thybro

  1. Bo Pihl-Krarup

    Jeg havde den udsøgte fornøjelse og privilegium at betalæse “I Skyggen af Udgårdsø”, og nu er min pernittenhed, min idiosynkrasi, og min eklekticisme blevet belønnet med et æstetisk overvældende or sanseligt forkælende hardback eksemplar! Som teenager fik jeg lammet mine horror-smagsløg med H.P.Lovecraft, Arthur Conan Doyle osv, og siden da har det været svært st føle meget ved horror-literatur, men, jeg kan knap finde ordene til, ordentligt og fyldestgørende, at skamrose Thybro’s dystre, nervepirrende, galgenhumoristiske mesterværk! Den skal læses. Nej! Den skal fortæres og optages i egen organisme. Ja! Lad den blive ét med dit væsen. Jeg, personligt, kan knap udholde ventetiden til fortsættelsen!

Tilføj en anmeldelse af varen

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *