Forfattere

Malene Fabricius Holm (f. 1984) er forfatter til en række bøger og teatermanuskripter, b.la. til de to Monstersjovt tegneseriebøger, som er udgivet hos Read.Die.Repeat.

Hun skriver mest til børn og unge, og genremæssigt spænder hun bredt fra humor, til gys og krimi.

I folkeskoletiden havde Malene udfordringer med at læse, og hun drømmer derfor om, at hendes bøger kan være med til at tænde læselysten.

Vil du vide mere, er du velkommen til at slå et smut forbi hendes hjemmeside: www.malenefabriciusholm.dk

C. C. Thybro (f. 1992) er uddannet indenfor informationsvidenskab, kulturformidling og litteraturvidenskab.

Hun elsker fortællinger med et godt gys og magi i genrerne science fiction, fantastik, og horror. Hendes historier handler ofte om skæve individer, der lever på kanten af og i sprækkerne mellem det normale.

C. C. debuterede i 2022 med sin første roman Ved verdens ende samt børnebogen Brønden, og er i 2023 aktuel med voksengyseren I skyggen af Udgårdsø og Komplekskakerlakkerne, en science fiction bog for voksne.

Thybro er ydermere nomineret til Årets danske Horrorudgivelse i 2023 med I skyggen af Udgårdsø udgivet på forlaget.

Jonas Aagaard Dinesen (f.1983) har en forkærlighed for både fantasy og gys og er stærkt inspireret af især Stephen King og J.R.R. Tolkien.

Han skriver selv fantasy og gys til både børn, unge og voksne, og debuterede som romanforfatter i 2022 med Kirsebærplantagen.

Han har inden da og efterfølgende udgivet flere noveller.

Dragen kommer er hans første bog til mellemtrinnet.

Jonas er cand.mag. i litteraturvidenskab og tidligere boganmelder. Han har været aktiv i forlagsbranchen siden 2021, hvor forlaget blev grundlagt.

Kristina L. Aagaard (f.1985) er uddannet pædagog (2012) med en overbygning i Pædagogisk Filosofi (2020). Hun har været aktiv i forlaget som dets autodidakte grafiker siden grundlæggelsen.

Hun har siden, hun var ung elsket kærlighedshistorier og altid på en eller anden vis flettet det ind i sine historier. Indtil det en dag blev omdrejningspunktet.

Kristina er primært romanceforfatter, men moonlighter også inden for gysergenren og træder lidt forsigtigt i fantasy, og håber at slå rødder der også med en trilogi, som er planlagt til at udkomme med bind 1 i efteråret 2025.

I juni/juli 2024 udkommer Kristina med sin debutroman, Kald mig Bluebird.

Og så er hun gift med Jonas Aagaard Dinesen. If you were wondering 😉

C. G. Valentin (f.1990) er Carina Valentin Grøntveds forfatternavn. Hun har studeret Skrivekunst på SDU og er i dag fuldtidsforfatter, men arbejder indimellem også som freelanceoversætter- og redaktør.

I 2018 debuterede Carina med sin science fiction-novelle Blue Skye, og har efterfølgende udgivet bøger til både voksne, unge og børn i forskellige genrer. 

Carina står også bag den anmelderroste og prisvindende fantasy-trilogi: “Dragernes Æra”, der har en psykisk sårbar hovedperson i hovedrollen. Hun elsker de fantastiske genrer – specielt hvis de indeholder drager – og væver ofte repræsentation for psykisk sårbarhed og tabuiserede emner ind i sine historier.

Carina bor i en lille landsby på Vestsjælland sammen med sin mand og to børn. Skoven i hendes baghave er kilde til meget inspiration til hendes historier.