Forlagets forfattere


Malene Fabricius Holm (f. 1984) er forfatter til en række bøger og teatermanuskripter, b.la. til de to MONSTERsjov tegneseriebøger, som er udgivet hos Read.Die.Repeat.

Hun skriver mest til børn og unge, og genremæssigt spænder hun bredt fra humor, til gys og krimi.

I folkeskoletiden havde Malene udfordringer med at læse, og hun drømmer derfor om, at hendes bøger kan være med til at tænde læselysten.

Vil du vide mere, er du velkommen til at slå et smut forbi hendes hjemmeside: www.malenefabriciusholm.dk


C. C. Thybro (f. 1992) er uddannet indenfor informationsvidenskab, kulturformidling og litteraturvidenskab.

Hun elsker fortællinger med et godt gys og magi i genrerne science fiction, fantastik, og horror. Hendes historier handler ofte om skæve individer, der lever på kanten af og i sprækkerne mellem det normale.

C. C. debuterede i 2022 med sin første roman Ved verdens ende samt børnebogen Brønden, og er i 2023 aktuel med voksengyseren I skyggen af Udgårdsø og Komplekskakerlakkerne, en science fiction bog for voksne.

Thybro er ydermere nomineret til Årets danske Horrorudgivelse i 2023 med I skyggen af Udgårdsø udgivet på forlaget.


Jonas Aagaard Dinesen (f.1983) har en forkærlighed for både fantasy og gys og er stærkt inspireret af især Stephen King og J.R.R. Tolkien.

Han skriver selv fantasy og gys til både børn, unge og voksne, og debuterede som romanforfatter i 2022 med Kirsebærplantagen.

Han har inden da og efterfølgende udgivet flere noveller.

Dragen kommer er hans første bog til mellemtrinnet.

Jonas er cand.mag. i litteraturvidenskab og tidligere boganmelder. Han har været aktiv i forlagsbranchen siden 2021, hvor forlaget blev grundlagt.


Kristina L. Aagaard (f.1985) er uddannet pædagog (2012) med en overbygning i Pædagogisk Filosofi (2017).

Kristina er primært romanceforfatter, men moonlighter også inden for gysergenren og træder forsigtigt i fantasy-genren. Men håber at slå rødder der også med flere Romantasy-bøger. Ideerne mangler ikke.

I august 2024 udkom Kristina med sin debutroman, Kald mig Bluebird. Og har allerede en roman mere på vej, Hvis du giver mig lov.

Hun har også skrevet en second-chance novelle, der bliver udgivet i samlingen, Snefnug og skæbner til marts.


C. G. Valentin (f.1990) er Carina Valentin Grøntveds forfatternavn. Hun har studeret Skrivekunst på SDU og er i dag fuldtidsforfatter, men arbejder indimellem også som freelanceoversætter- og redaktør.

I 2018 debuterede Carina med sin science fiction-novelle Blue Skye, og har efterfølgende udgivet bøger til både voksne, unge og børn i forskellige genrer. 

Carina står også bag den anmelderroste og prisvindende fantasy-trilogi: “Dragernes Æra”, der har en psykisk sårbar hovedperson i hovedrollen. Hun elsker de fantastiske genrer – specielt hvis de indeholder drager – og væver ofte repræsentation for psykisk sårbarhed og tabuiserede emner ind i sine historier.

Carina bor i en lille landsby på Vestsjælland sammen med sin mand og to børn. Skoven i hendes baghave er kilde til meget inspiration til hendes historier.


Mette Engel-Holm debuterede som forfatter i 2021.

Hun holder meget af at skrive i de fantastiske genrer, hvor man kan lege frit med de universer, historierne foregår i. Gerne med et twist af både uhygge og overraskelse.

Mette er uddannet dansklærer og har, siden hun blev uddannet, arbejdet med børn med særlige behov. Det smitter også af på nogle af de karakterer, hun skriver om i sine historier.

IG: @forfatter_m.engelholm
FB: facebook.com/forfattermetteengelholm


Rikke Haver Alrø (f.1978) er forfatter til romantasy-trilogien De Underjordiske, der udkommer hos Forlaget Krabat til april. Derudover har hun skrevet børnebogen Lygtemanden, der allerede er udkommet hos Forlaget Krabat.

Dansk folketro har indtil nu været omdrejningspunktet for hendes fantasy-bøger, men hun elsker også romance. Derfor har hun skrevet en nutidig feelgood-romance, som udkommer hos RDR til sommer.

Hun har flere udgivelser i støbeskeen, både hos RDR og andre forlag, så hun kommer til at brede sig lidt mere i branchen fremover.


Henrik German (f.1983) bor på Sluseholmen med sin kone, søn og hunden Nellie.

Han debuterede i april 2022 med Når ilden kaster skygger. En krimi/spændingsroman, der leger med krimi-konceptet, ved at handle om forbrydelsen fremfor opklaringen. 

Udover Når ilden kaster skygger og Tabernes klub-serien har Henrik udgivet to kortkrimier Skyggespil og Kistesøm. Han har også skrevet en lang række kriminoveller, der er indlæst på podcasten: I skyggen fra vi andre. Alle hans historier foregår i det samme univers.

Tabernes klub-serien omhandler en umage gruppe på seks personer, der får til opgave at genrejse politiets rejsehold og opklare drabsforbrydelser i Udkantsdanmark. De må kæmpe mod konspirationsteoretikere, incels, voldelige homofober og ikke mindst en ondskabsfuld gruppering af magtfulde hvide mænd, med rødder, der strækker sig tilbage til Anden Verdenskrig – som drømmer om at udskifte den nuværende styreform i Danmark.


Katja Ranvits har en cand.pæd. i pædagogisk psykologi og har skrevet digte og noveller siden 1989. Hun debuterede som spændingsforfatter i 2019 med første bind i thrillertrilogien om Cecilie Knudsen. Ranvits er kendt for at udforske menneskelige relationer og livets kompleksiteter i sine værker. Hendes iagttagelsesevne karakterforståelse skaber autentiske og rørende historier. Hun er uddannet i creative writing og har været på Tales’ bestsellerliste af to omgange. Hun har udgivet flere krimier.

Jes Holtsø er en dansk skuespiller, sanger og forfatter. Han er nok mest kendt for sin rolle som Børge i Olsen-banden filmene og sin medvirken i serien Huset på Christianshavn. Men nu boltrer han sig også på scenen, som en del af bandet Holtsø & Wittrock. Holtsø har en alsidig karriere inden for film og teater, og hans skrivestil er både humoristisk og dybfølt. 

Deres seneste samarbejde er krimien “Brudstykker”, som blev udgivet i 2024. Bogen følger tre mænd med ar på sjælen: civilbetjenten Alex Andersen i København, brugtvognsforhandleren Arjen De Vries i Holland og revisoren Hjalmar Parviainen på Frederiksberg. Deres liv flettes sammen i en fortælling, der udforsker psykiske lidelser, og hvordan fortiden påvirker nutiden. 

Deres næste projekter har også fokus på karakterdrevne fortællinger og finurlige historier. 


Katja Ranvits har en cand.pæd. i pædagogisk psykologi og debuterede som krimiforfatter i 2019. Udover at skrive om menneskelige relationer og livets kompleksiteter, er Katja også uddannet pædagog. Og det var i dette arbejde, hun mødte Julie.

Julie Cameron Andersen er uddannet tjener, socialpædagog og helsevejleder. Hun har været iværksætter og butiksejer i mere end 16 år – og så brænder hun for at gøre en forskel for det enkelte menneske gennem varme relationer.

Katja og Julie skriver en true-crime sammen om drabsforsøget på Julie. Bogen dykker ned i de grusomme detaljer omkring ugerningen og udforsker de psykologiske og sociale aspekter af forbrydelsen. Formålet er at give læserne et indblik i helingsprocessen og skabe opmærksomhed om vold mod kvinder, og derfor er det altoverskyggende tema Julies styrke og overlevelse. Bogen skildrer således hendes kamp for at komme sig og genopbygge sit liv.
      Det gør Katja og Julie med det formål at give en dybere forståelse af de komplekse dynamikker, der er involveret i voldssager, samt billedliggøre de menneskelige historier bag overskrifterne.


Stephanie Fjeldsø Fischer (f.1994) kommer fra Holstebro. Her bor hun sammen med sine to forfatterkatte, Alvin og Messi. 

Hun er uddannet på Forfatterlinjen på Dansk Talentakademi og har en række udgivelser bag sig. Hun skriver primært fantasy og science fiction, men indimellem sniger realismen sig også ind. 

Da hun på grund af muskelsvind kun kan bevæge pegefingeren, går det ikke så hurtigt med at skrive, men hun nyder hvert et sekund. I en af hendes historier siger en person: “Lev det liv, du ikke fortryder den dag, du skal herfra.” Det citat lever hun efter.


Elena Katrine Bender (f. 1994) debuterede som forfatter i 2024, og i 2025 udkommer hendes første roman. Hun skriver primært inden for romance-genren, men hendes historier spænder bredt – fra mørke og gråzoner til fantasy.

Elena er ikke bange for at udsætte sine karakterer for barske udfordringer og lader dem konfrontere en rå og ubarmhjertig virkelighed. Hendes tekster balancerer mellem lidenskab, smerte og de komplekse nuancer af moral og følelser.

Ved siden af sit forfatterskab er Elena ved at færdiggøre sin uddannelse som markedsføringsøkonom og arbejder samtidig med SoMe-marketing.

Følg hende på Instagram: @forfatter_elenakbender


Jeanette R. Larsen (f. 1987)
Fantasyforfatter med fokus på voksne og new adult-læsere.
Hendes historier kredser om temaer som psykisk sårbarhed, selvudvikling, ensomhed og venskaber — emner, der står hende nær, da hun selv har levet med skizofreniens udfordringer siden ungdommen. Hun er optaget af, hvordan fortiden former vores nutid, og hvordan vores valg kaster skygger ind i fremtiden.

Hendes debutnovelle Dragens Løfte, skrevet til Fantasyfestivalen 2024, er et levende eksempel på dette. Historien foregår i Joruns Verden, 300 år før hendes kommende roman Flourit: Skæbnens hvisken, og følger hovedpersonen Mayzhial, hvis valg får afgørende betydning for den verden, læseren senere møder i Flourit.

Hjemmeside: Fantasien kalder

IG: @Jeanette.R.Larsen


Jane Mondrup (f. 1977) er forfatter til science fiction-roman Zoi, foruden børneromanen Vattes vandring samt Zeitgeist, hendes debutroman fra 2019. Hun har også noveller med i en række antologier og magasiner, bl.a. Labyrintens logik i Read.Die.Repeats magasin nr. 2. Med varierende tidshorisont og sikkerhed for udgivelse har hun adskillige projekter undervejs, herunder weird-børnebogen Langt hjem, en fortsættelse til Zeitgeist samt en graphic novel-version af Labyrintens logik.

Jane skriver ofte i grænseområdet mellem forskellige fantastiske genrer. Oprindeligt er hun uddannet som arkæolog og historiker, hvilket nogle gange afspejler sig i hendes tekster, ligesom der ofte vil optræde elementer af mytologi, filosofi og naturvidenskab. Hendes senereste interesse er biologi, som i Zoi udgør det primære videnskabelige grundlag.

Ud over selv at skrive er Jane aktiv i Dansk Forfatterforening og det danske SFF conention miliø, bl.a. som arrangør af træffet Vilde Universer. Hun bor i økobofællesskabet Kirstinelund ved Skanderborg.

Du kan finde Jane her:

https://www.instagram.com/jane.mondrup

https://www.facebook.com/forfatterjanemondrup

https://janemondrup.dk/

LAD OS HOLDE KONTAKTEN VED LIGE!

Vi vil gerne holde dig opdateret med vores seneste nyheder og tilbud.

Vi spammer ikke! Læs vores [link]privatlivspolitik, hvis du vil vide mere.