Karsten Brandt-Knudsen – Rust og støv: Polisforhør (2)

12,50DKK

Om kapitlet: Dagen efter hændelserne i første afsnit, Indkassering, bliver Klaus stoppet af to politibetjente og ført ned i politiets dystre forhørslokaler, der er belejligt udstyret med afløb midt i det flisebelagte rum.
Om serien: Rust og støv er en føljeton, der tager læseren med ind i et noir-gotisk og dystopisk univers, hvor hver novelle er anderledes end den forrige, men tilsammen udgør de én samlet, stor fortælling. Hver måned kommer der et nyt afsnit.
Den teknologisk udvikling er stagneret, økonomien er i tilbagegang og samfundet er under afvikling. I Vestselandia er der langt til liebhaverkvarterne i Nordselandia og Sydscania, og drømme om de uendelige højhuse i Copenhagen og Malmo er for fantaster.
Klaus prøver at klare hverdagen som alenefar for sine to piger, mens han arbejder som håndlanger for en lokal gangster. Alt er presset, og der er kun råd til det halve, men med snarråd og godt mod finder man næsten altid en udvej.
Men noget gror i dybet under Nyscandiastad. Forfald giver nye betingelser. Fortidens maskiner ruster og giver plads til nyt liv. Bag ethvert menneskes ansigt er der et kranie. I DNA’et gemmer sig uendelige muligheder. Morgendagen er gårsdagens støv, og udvikling er uundgåelig.
Snart er Klaus i problemer til halsen, og hans snilde og voldelige talenter kommer ham behændigt.
Det er en mørk og blodig novelleserie fyldt med gruopvækkende skabninger af menneskelig, umenneskelig og postmenneskelig art.
NB: Ved køb af e-bog får du tilsendt dit køb på den angivne mailadresse i ePub-format, når betalingen er bekræftet.
Kategorier: ,

Beskrivelse

Uddrag fra teksten:

“Jeg aner ikke, hvad jeg skal stille op, eller hvordan jeg skal komme ud af den her. Hvis jeg var religiøs, havde jeg givet mig til at bede. Men bare tanken om tosserne fra Den tredje vej giver mig kvalme. Ingen gud i maskinen kan rede mig nu. Men måske et monster.

Den ene holder to kopper i hænderne, den anden kun en enkelt. Det var ham, der brækkede min finger. Så går der måske lidt tid, før de skruer bissen på? Eller måske har de købt min forklaring? Usandsynligt! Men jeg klynger mig til håbet og ignorerer smerten fra min dunkende finger.
De går over til hver deres kamera, og synkront vipper de dem ned, så linserne peger ind mod hjørnet.
‘Det sker nogle gange,’ siger ham med to kopper og trækker på skuldrene. ‘Gamle lort – ikke til at regne med. Ville du have kaffe?’
Før jeg når at svare, sjasker den skoldhede kaffe ud over mit ansigt som en våd lussing. Jeg kniber øjne og læber sammen og tilbageholder et hyl. Min sitrende hud føles et nummer mindre.”

Anmeldelser

Der er endnu ikke nogle anmeldelser.

Vær den første til at anmelde “Karsten Brandt-Knudsen – Rust og støv: Polisforhør (2)”

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.