Kirsebærplantagen

Forlagets nyeste udgivelse, romanen Kirsebærplantagen, er nu i restordre. Vi har derfor sendt en ny bestilling afsted til trykkeriet efter et 2. oplag.

Roman havde sin udgivelse ved Fantasticon 2022 i København. Der vil komme flere arrangementer i løbet af de kommende måneder, hvor Kirsebærplantagen vil blive delt med jer, og hvor der vil være mulighed for signering af både forfatter og illustrator.

Kirsebærplantagen er en YA horror-roman, der tager læseren på en rejse gennem tid og sted. Det er en historie om venskaber, kærlighed og århundredgamle historier. Den låner både fra det overnaturlige og fra slashergenren. Målgruppen er 14+ og henvender sig både til voksne og unge læsere.
Romanen er forfatter Jonas Aagaard Dinesens (f. 1983) debutroman. Han er cand.mag. i litteraturvidenskab og grundlagde forlaget Read.Die.Repeat i januar 2021. Han er udkommet med flere noveller, siden han vandt sin første novellekonkurrence i 2020. Han bor i Slagelse med sin kone og tre børn.