Kommende udgivelser

I løbet af de næste par måneder vil vi lancere to nye udgivelser. De er begge føljetoner af en art. Det er (mini)serier bestående af noveller, som vil udkomme på månedsbasis, og de vil kunne erhverves som e-bøger til en fornuftig pris. Vi – både forlag og forfattere – glæder os meget til at dele det med jer. Til at starte med vil de være til salg på hjemmesiden, men forhåbentligt går der kun kort tid, før de vil være tilgængelig på andre e-bogsplatforme også.

Mørke over motorvejen af Heller Perrier (med illustrationer af Félix Perrier)
Om serien: Linda Maja arbejder på en tankstation ved motorvejen. Det er en sløv sommerdag, men den bliver straks mere spændende, da en mystisk kunde låser sig inde på toilettet. Snart må Linda Maja kæmpe for livet i en verden på vanviddets rand. I horisonten lurer mørke skyer over den jyske hede. Har de mon noget at gøre med, at alle dem, Linda Maja møder, har kridhvide øjne og er rasende vanvittige?

Mørke over motorvejen
er splat, horror og humor med et drys weirdness.
Motorvejen i sig selv er muligheden for at kunne rejse alle steder hen. Selv om den er lige dér inden for rækkevidde, sidder vores hovedperson Linda Maja fast i et liv, der ikke flytter sig andre steder end hen på sofaen. Da vanviddet rammer hendes lille verden, må hun kæmpe for at overleve.

Konceptet i sig selv er velkendt fra alskens populær(horror)kultur. Nu foregår det blot i Jylland af alle steder. Store, åbne vidder, mørke, mystiske områder, barsk natur og de mennesker, der bor dér, er en integreret del af dansk litteratur og har været det i århundreder. Nu stiller Linda Maja sig i kø bag dem, der har forsøgt at overleve i en verden, hvor ens indre spejler sig i omgivelserne.

Rust og støv af Karsten Brandt-Knudsen (med illustrationer af Karsten Brandt-Knudsen)
Om serien: Rust & støv er en science fiction-føljeton, der tager læseren med ind i et noir-gotisk og dystopisk univers.

Den teknologisk udvikling er stagneret, økonomien er i tilbagegang, og samfundet er under afvikling. I Vestselandia er der langt til liebhaverkvarterne i Nordselandia og Sydscania, og drømme om de uendelige højhuse i Copenhagen og Malmo er for fantaster. Klaus prøver at klare hverdagen som alenefar for sine to piger, mens han arbejder som håndlanger for en lokal gangster. Alt er presset, og der er kun råd til det halve, men med snarråd og godt mod finder man næsten altid en udvej. 

Men noget gror i dybet under Nyscandiastad. Forfald giver nye betingelser. Fortidens maskiner ruster og giver plads til nyt liv. Bag ethvert menneskes ansigt er der et kranie. I DNA’et gemmer sig uendelige muligheder. Morgendagen er gårsdagens støv, og udvikling er uundgåelig. Snart er Klaus i problemer til halsen, og hans snilde og voldelige talenter kommer ham behændigt.